I dehur për pak i shpëton vdekjes se sigurt(video)

Në Rio de Janeiro, një kamerë e vëzhgimit ka regjistruar një pamje tronditëse të një personi të dehur, i cili kaloi hekurudhën, vetëm një sekondë para kalimit të tregut, dhe me siguri, këtë as nuk e kishte kuptuar.
Për më shumë shikoni videon e bashkangjitur.

//youtu.be/yDQ4cRz1TMM

nuk me dhimsen hiq kta lloj njerzish shkon ne kefene paguan leke per ta ber veten budall.:mad:

haha cfare fati!

:o sii paskaa shpetuaaar :noo:

Fat budallai haha

tamam fat budallai…

waaaaaaaa ca fatiiii kyyyyyyyyy :open_mouth:

nje mend shume me fat

Ka dashur te merrte trenin ai :slight_smile: !!!

hehehhehe e fort qikjo

por qe per nje qime do e merrte treni ate :slight_smile: !!!

Dreqi e ke shty ate te dehet e te del ne rrug!