Inbox by Gmail tani edhe në Tablet dhe shfletues të tjerë

Aplikacioni i Google, Inbox, i cili u lansua ne Tetor te vitit te kaluar, fillimisht vetem per pajisjet me iOS (iPhone vetem), tani eshte perditesuar per te perkrahur keshtu edhe Tabletat e bazuara ne po kete Sistem Operativ sidhe ate te vetin, Android (Smartphone & Tablets), gjithashtu edhe shfletuesit e tjere te internetit.

Sidoqoft, aplikacioni akoma eshte funksional vetem per ato perdorues te cilet kane marre qasje ne Inbox by Gmail nepermjet sistemit te ftesave (nese ju akoma nuk e keni nje, atehere dergoni nje e-mail tek inbox@google.com) dhe kjo duket se nuk do te ndryshoje ne te ardhmen e afert.