Infektohen nga virusi, shkëputen nga interneti 277 mijë kompjutera

Në datën 9 korrik rrezikohet të shkëputen nga interneti 277 mijë kompjutera në të gjithë botën. Alarmi ka të bëjë me PC infektuar nga viruset “DNSCharger” dhe të lidhur me një server të përkohshëm të vendosur në 2007, që tani do të bllokohet plotësisht.

Virusi në fjalë infekton PC dhe mund të arrijë deri dhe të vjedh të dhënat tuaja bankare

te dhenat bankare te mia mi kane vjedh,leri ato qe iken por problemi eshte ,per keto qe kemi.

jemi te mbrojtur dhe s`besoj qe do na preke kjo gje :smiley:

Norton ka ofruar nje tool (vegel) falas per ata qe nuk kane nje Antivirus ne PC-t e tyre per t`u mbrojtur nga ky virus! Per me shum klikoni lidhjen me posht:

As always, Norton customers are protected! Norton has been monitoring DNSChanger, a malware virus that changes your computer’s settings so your Internet traffic gets sent to malicious Web sites, since 2007. Your risk of infection is probably very low however we are offering a FREE tool, Norton Power Eraser, for those unprotected PCs that have been targeted. Learn if you have been infected and how to remove it here:

https://us.norton.com/dnschanger-malware/promo