Injorohet Ford!

Harrison Ford mund të jetë njëri prej aktorëve më të mirë në Hollywood – por fituesi i Oskarit nuk është vërejtur në një kafene të qytetit.

Heroi i karakterit Harrison (67) dhe aktorja e filmit “As Good As it Gets”, Helen Hurt janë dukur të lumtur në takimin e tyre.

Aktori i filmit “Incredibly Cheers”, John Ratzenberger, (62) po ashtu ka qenë në darkë me çiftin.