`¬`Insomnia Gezuar Ditelindjen`¬`

[b]Sot ka ditelindjen Insomnia!

Rrush te uroj nga zemra u befsh 100 vjece.

Qofsh gjithmone e lumtur dhe e qeshur me te gjithe.

Sonte befsh qejf e te perqafoj shume! xoxo
Eri, [/b]

Edhe 100 Vjeç :pir:

[b]GEZUAR DITELINDJEN INSOMNIA!

U BEFSH 100 VJEC![/b]

Insomnia Gezuar dhe u befsh sa vjeçe te duash … :slight_smile: :pir:

Insomnia dhe 100 Vjece kalofsh sa me bukur ditet ne vazhdim

GEZUAR DITELINDIEN INSOMNIA! EDHE 100 VIET TE TIERA

Edhe 100 per insomnia!

insomnia gezuar ditelendije dhe te uroj gjith te mirat e kesaj bote

Falenderime te sinqerta dhe te perzemerta, per secilin nga ju… ! Muahhh!

EDHE 100 VJEC
tu plotesofshin te gjitha deshirat

Gezuar dhe nga mua dhe cte do zemra.

Insomnia, une mbreme e pashe kete temen e ditelindjes tende :o te me falesh shume per vonesen.

te uroj:

Gezim, paqe, lumturi, shendet dhe gjithcka tjeter ne jeten tende!

Ohh shume surprize e bukur Emaus, dhe kartolina gjithashtu! Te falenderoj shume shume!