Instagram lanson etiketimin e fotove për iPhone dhe Android (video)

Nje nga shpikjet me te medha te Facebook, eshte etiketimi i fotografive i cili e ka bere te mundur per çdo njerin t’i shfletoje fotot e miqeve te vet te etiketuar, pa marre parasysh se cili shok e ka ngarkuar cilen fotografi. Sot, Instagram eshte duke e ndjekur kete veçori me lansimin e Photos of You nje veçori e re e cila perfshine çdo fotografi qe miqte tuaj e kane etiketuar me emrin tuaj te perdoruesit. Kjo veçori eshte leshuar sot me azhornimin e Instagram 3.5 per te dyja platformat, iPhone dhe Android.

[video]https://vimeo.com/instagram/photosofyou[/video]

Interesante kjo update :slight_smile: pasi e provova dje!

Pse nuk em etiketove dikund ? :stuck_out_tongue:

Shihet qarte qe e ka “privatizuar” fb :slight_smile:

Reni gabim hahahaha

1 foto vetem provova :stuck_out_tongue:

Ku gabim? Prap paske pir ti :stuck_out_tongue: