Instagram nuk do të shfaq më fotot në Twitter

Aplikacioni i fotove nuk deshiron më qe fotot e Instagram te shfaqen me cicerime (tweets). Në vend të kësaj do te kete perseri vetem lidhje (links).

Me sa duket Instagram nuk deshiron me qe fotot e aplikacionit te preferuar per smartphone, Instagram, te shfaqen ne mikro-blogun socjal Twitter. Ne nje hap te pare u nderpre perkrahja e “Twitter Cards”, tha Chefi i Instagram, Kevin Systrom, ne konferencen e LeWeb. Keto “Cards” mundesojne qe fotografite e shperndara me lidhje (links) te shfaqen direkt ne Twitter permes cicerimeve (tweets). Fotot e instagram tani do te shfaqen por qe do te jene ne forma te cuditshme dhe se shpejti as qe do te shfaqen fare…

Mori perparsi ku Instagram! Por me mir le ta quajm instabath :slight_smile: