Instalimi i Linux - Pyetje

kisha pas Deshir ndishm !!

kshtu pse ne PC time nuk mund ta instaloj LINUX_in
dmth i kom 6 verzione et LINUX_it mirpo nuk mund ti instaloj PSE>???
nese mundet dikush Ndihm!!!
tung me te MIRA

mund te shkruani ndonje informacion me teper mbi kompiterin tuaj dhe 6 versionet qe keni provuar?

Pasi linux do kerkesa minimum qe te instalohet ne nje kompiuter.

pershembull:
300 MHz x86 processor - Shpejtesi Procesori
64 MB system memory - Memorie RAM
4 GB Hapesire ne harddisk)
VGA graphics card me 640x480 resolution
CD-ROM drive ose network card

besoj se keto karakteristika i ka kompiuteri juaj.

Shikoni kete material te pregatitur hap-pas hapi nen hapesiren e Linux/UNIX