Instalo Driverat ne Windows 7 pa program

Instalimi i Driverave ne Windows 7 pa program (Driverat e Rrjetit instalohen vet gjat formatizimit) por driverat tjerë si do i beni ? Nuk nevoitet Devid as as ndonje web faqe (KJO TEK UN KA FUNKSIONUAR) -----> shkojm

  1. Me te djathten e miut mbi ikonen e My Computer Dhe zgjedhni opsionin Properties .

w1.png

  1. Pastaj Change Settings

  1. Klikoni Hardware pastaj zgjedhni opsionin Device Installation Settings

  1. Zgjedhni Yes, do this automatically (recommendet) dhe Save Changes pastaj prisni disa minuta dhe instalohen !

w4.png

Tek un ka Funksionuar tek ju sdi ju lutem ata qe e provojn kete metod te tregojn se a ka funksionuar !

Kto driverat jan te zerit.