Instalo Ubuntu 14.10 - Beta

Te mendosh per Ubuntu 14.10 nuk eshte shpejte! Lëshimi final pritet ne Tetor, siç e ka zakon Canonical! 2 Versione ne vit për secila me risi te veçanta!

Beta e Ubuntu 14.10 është gati për shkarkim dhe mund ta provoni ne kompjuterin tuaj apo ambient virtual.

Gnome është e reja e këtij version, por pa harruar dhe përditësime te bërthamjes dhe aplikacioneve ne ambientin e punës.

Plasma 5 desktop eshte i disponueshme ne plataformen Kubuntu 14.10 beta.

Shkarkoni versionin qe deshironi te Linux Ubuntu!