Integrim me i thelle i Facebook ne iOS 6

A do te munden perdoruesit e iPhone dhe iPad te bejne “Like” cdo gje ne Facebook ? Kjo duket e mundur nese nje thashethem ne TechChrunch eshte korrekt. Raporti i bere nga TechChrunch (me burime te paemerta) thot qe Sistemi i ri Operativ Mobil do te kete nje integrim me te thelle me Facebook. Lajmerimi i Facebook eshte supozuar te behet ne mesin e Qershorit ne San Francisco, ku Apple do ta mbaje konferencen WWDC.

Saktesisht se cfare integrimi do te jete ky, akoma eshte nje mister. Sipas spekulimeve te TechChrunch, integrimi i thelle mund te shtoje nje buton te Facebook-ut ne siperfaqen e shperndarjes ne iOS (eng. share screen). Kjo shtese do tu mundesonte perdorueseve qe te shperndajne te rejat e tyre me shoket ne Facebook nepermjet murit ne Facebook. Nese Apple-s do ti pelqeje kjo marreveshje, pritet ta shohim ne vazhdim… Raporti gjithashtu shtoi se ky integrim i Facebook do te jete vetem me iOS dhe nuk do te kete lidhje me Desktop-et e Mountain Lion te Apple.

Po ju lirentsa, cilat karakteristika do ju pelqenin t`i shihnit ne integrimin e Facebook ne iOS ? Shkruani komentet tuaja me posht…

Nje levizje per te mbajtur perdoruesit e iPhone mos te kalojne ne Android. Integrimi i Twitter ne iOS me pelqeu, por Facebook do ta quaja pak skomod.