Interesimi per Windows 8, pesë herë më i vogel sesa për Windows 7

Ne Tetor do te prezantohet Sistemi i ri Operativ i Microsoft, Windows 8. Interesimi per Sistemin Operativ ne krahasim me paraardhesin e tij eshte dukshem me i ulet.

Edhe dy jave Microsoft do te ofroje nje version te ri te Sistemit te vet Operativ. Sipas te dhenave te analisteve te Net Applications, interesimi ne pasardhesin e Windows 7 eshte dukshem me i ulet. Numrat e perdorur ne studim ishin pershtatur me Sistemet te cilat do te vijne me Windows 8 si te parainstaluar. Kjo jep nje imazh te perdorueseve te cilet e kane shikuar vete Windows 8.

Ne krahasim me paraardhesin i cili pak jave para lansimit u instalua ne 1,64 per qind te PC-ve me Windows, interesimi ne Windows 8 ka rene me 0,33 per qind dukshem. Megjithese Microsoft akoma nuk ka filluar shitjen zyrtare te Sistemit Operativ, zhvilluesit, Specialistet e IT-se (Informatikes) dhe firmat mund ta perdorin Windows 8 qe nga muaji Gusht ne versionin final te tij.

eshte mese e vertet! Per Win 7 ishin te gjithe me Beta te instaluar si Sistem Kryesor! Me win 8 asnjeri apo kalon!

Un e kam instaluar ne Laptop dhe po funksionon mire… me i shpejte, normal edhe per arsyen qe nuk ka shum programe te instaluara, por qe te them te drejten po me pelqen!

Ne Desktop jam ne dileme e siper…

Per me teper se i shpejt! A eshte praktik?

Eshte! Tek Windows Explorer ose File Explorer tani, mund te veprosh shum me shpejt & me lehte sesa ne Windows 7! Kerkimi i aplikacioneve behet shum shpejt, hapja e tyre gjithashtu, nuk ka errore, crashes (perplasje) dmth “Stopped Working” sikur ne Windows 7 nga1her me ndo1 aplikacion te caktuar, me 1 fjale per Laptop eshte IDEAL!

Per Tablet spo flas fare se nenkuptohet ajo :smiley: