iPhone 4 i bardhë në fund të Prillit !

Sipas një raporti të “Bloomberg” Apple në javët në vazhdim do të fillojë me shitjen e iPhone 4 i bardhë. Pajisja kishte një vonesë për rreth 10 muaj, thonë tre burime qe kanë të bëjnë me situaten. Bloomberg tha se iPhone 4 i bardhë do të jetë në dispozicion në Amerikë në kompanitë AT&T dhe Verizon. Vonesa kishte të bëjë me disa sfida të Apple ne procesin e prodhimit të iPhone 4 White (bardhë). Modeli i bardhë mund të mbajë iPhone në vijë të drejtë, përderisa kompanija po punon në gjeneratë e re të Telefonit te Mencur (iPhone5), i cili është përmendur që do të vijë në Verë, por ai në fakt do të vijë në Vjeshtë. Deri tani Apple në Qershor ka përdorur Worldwide Developers Conference (WWDC) e saj, për t`ju prezantuar një iPhone të ri. Në kët vit do të hiqet dorë nga ajo. Në ftesën për ngjarjen do të thotë se iOS do të ndricohet edhe në të ardhmen. Në prodhimin e Modelit të Bardhë erdhi në fillim në probleme të ndryshme të cilat Apple nuk don ti shpjegojë. Në mars Zëvëndës Presidenti i Apple “Phil Schiller” dha dorëheqje nëpërmjet Twitter nga ajo që iPhone 4 i bardhë do të paraqitet në fillim të vitit. E bardha ishte gjithmonë një ngjyrë e dashur e Apple, e cila shumë konsumatorë në blerjen e një pajisje të Apple i ka joshur./Lirenti.com

Po edhe ngjyra vonon shum ?