iPhone 4 inch shfaqet online (video)

Ne YouTube eshte publikuar nje video, ku shihet Smartphone i ri nga Apple, iPhone me diagonale te ekranit 4 inch. Vitin e kaluar ishte perfolur shume rreth ketij produkti, por pa ndonje “leak” adekuat. Tani, sic shihet edhe ne videon me posht, iPhone i ri duket te jete i vertete dhe emri i tij pritet te jete “iPhone 5E/6C/7C”.

//youtu.be/p8la5yjlPcs