iPhone 5 eshte ne shitje me 125 Euro

Ne Kine kane filluar shitjet e iPhone 5. Sigurisht qe behet fjale per versionin e kopjuar dhe jo ate origjinal. Çmimi i telefonit eshte 125 Euro. Ja disa foto nga ky produkt.