iPhone 5 mund te vi me ekran me te madh

Thashethemet e fundit qe po qarkullojne per iPhone tregojne per cipin e ndryshuar te Applke, me teper memorie, kulate te re dhe nje ekran me te madh.

[b]Paraqitja dhe kulata: Le te fillojme me nje raport ne Business Insider, qe citon nje shenim nga hulumtimi i bere nga analisti Brian White i Topeka Capital markets i cili thote qe iPhone i ardhshem do ta kete nje ekran prej 4 inceve dhe me “pamje shkelqyese qe ne besojme qe do te kerkoje nje kellef” te posacem.

Sipas analistit, iPhone i ardhshem pritet gjithashtu qe te kete mundesine 4G (me sa duket nenkupton LTE), si iPadi i ri.

Leshimi i madh: Modeli i bardhe pritet te leshohet ne gusht ose shtator dhe besohet qe “tatepjeta e iPhone 5… mund te jete e jashtezakonshme, duke xhuxhezuar leshimet e meparshme dhe duke e drejtuar produktin afer cmimit tone objektiv prej 1,001 dollare.”

Cipi A5X dhe memoria: Raporti i radhes vjen nga 9to5Mac, duke thene qe “gjenerata e ardhshme e iPhone eshte vecanerisht e thene qe te mos perfshije dizajnin e iPhone 4/4S, por Apple eshte duke i testuar keto pajisje te reja ne kellefe me te vjetra per t’i hedhur humbjet.”

Sipas faqes Apple-centric, nje prototip i gjenerates se ardhshme te iPhone perdor nje derivat i procesorit A5X te perdorur ne iPadin e ri. Por, per dallim nga gjenerata e trete e produktit iPad, iPhone i ri do te kete memorie prej 1GB.

Po mendoja te kaloj ne Android! :expressionless: por ky ekrani :expressionless:

…s’i dihet, por nuk ma merr mendja :expressionless:

Perseri me kete nuk krahasohet

Ne Qofte se Del keshtu sic thone keto do te jete Fantastik

ekrani i iPhone eshte shume i vogel :S