iPhone 6S Plus Smartphone më i mirë i vitit 2015 (infografikë)

Antutu ka publikuar listen e performancave te Smartphone-eve te vitit 2015 dhe sic shihet edhe me posht, ne krye ka dominuar iPhone 6S Plus nga Apple!

Ne çerekun e 4 te 2015 iPhone 6S me CPU-ne A9, fitoi vendin e pare ne renditje me plot 130000 Antutu pike. Huawei Mate 8 doli ne vendin e dyte me rreth 90000 Antutu pike, me Hisilicon Kirin. Ndersa pajisjet me Samsung Exynos E7420 between 80k-90k dhe ato me Qualcomm snapdragon 810 u radhiten pas Huawei.

Sikur doli njeher Samsung apo e ndryshuan prap :mendoj: