iTools - Menaxho iPajisjen pa iTunes (foto)

iTools eshte nje program i cili ju mundeson te menaxhoni iPajisjen tuaj pa patur nevoje qe te instaloni iTunes! Me kete program ju mund te beni:

[ul]
[li]Krijo zile (ringtones) per iPhone/iPod/iPad
[/li][li]Qasje ne iTunes - Me iTools ju mund te qaseni ne te gjitha skedaret e juaja te ruajtura (backup) ne librarine e iTunes
[/li][li]Menaxhim i aplikacioneve. Mund t’i shikoni dhe perpunoni (edit) aplikacionet e instaluara ne pajisjen tuaj
[/li][li]Bartje e skedareve. Me iTools ju mund te bartni skedare te ndryshem nga nje iPajisje ne tjetren
[/li][li]Super Backup: Beni backup (ruaj) dhe restore (kthe nga fillimi) te gjitha te dhenat dhe skedaret nga cdo iPajisje, komplet apo ne menyre te perzgjedhur
[/li][li]File Explorer - Zbulues i skedareve i cili ju mundeson te shikoni me mire sistemin dhe skedaret e juaja ne iPajisje
[/li][li]Menaxhim i rrjetit Wireless
[/li][li]Firmware Download - Shkarko leht dhe shpejt perditesimet e fundit per iPajisjen tende
[/li][li]Kopjo cdo fotografi dhe hidhe ne PC apo anasjelltas, duke perfshire edhe Camera Roll
[/li][/ul]

Shkarko [b]iTools 3.2.1[/b] | 14.9MB (Freeware)
Shiko [b]webfaqen e programit[/b]

Foto