iWork tani edhe për përdoruesi e Windows, falas!

Sipas ZDNet, Kompania Apple ka lansuar nje version te bazuar ne web beta te sherbimit te vet, iWork, falas edhe per perdoruesit e Windows, duke iu mundesuar keshtu atyre t’i hapin aplikacionet e suites ne web pa patur nevoje per nje pajisje te Apple.

Tani sherbimi eshte ne dispozicion per te gjithe dhe kush ka deshire mund te krijoje nje konto te iCloud dhe me pas t’i perdori aplikacionet qe ofron iWork, perkatesisht Pages, Numbers dhe Keynote.

[b]iCloud Beta - Krijo llogari falas[/b]

iWork eshte e krijuar vetem nga Apple apo me ndihem e Microsoft?