Ja çfarë do të ndodhë nëse i mbështillni dhëmbët me folie alumini! (Foto)

Për këtë recetë për zbardhjen e dhëmbëve me siguri akoma nuk keni dëgjuar. Të gjitha që ju duhen i keni në kuzhinën dhe banjën tuaj.
Zbardhja e dhëmbëve nuk është e lehtë dhe në disa raste pothuajse e pamundshme, transmeton Telegrafi.

Ngjyra e dhëmbëve deri diku është individuale, por nëse edhe ju keni nuancë të hirtë të dhëmbëve, atëherë shanset janë të vogla që t’ju bëni diçka, mirëpo nëse dhëmbët ju janë të errët me nuanca ngjyre të verdhë, kjo metodë do të bëjë mrekulli për ju.

Receta:

Merrni sodë buke dhe përzieni me pastën e dhëmbëve.

Përzierjen e tillë duhet ta vini në folie alimini dhe me të t’i mbështillni dhëmbët.

Duhet t’i lini ashtu gjatë dy orëve, pastaj hiqeni folien dhe lani dhëmbët me brushë.

Kjo metodë e zbardhjes është mjaft e sigurt andaj mund ta përdorni edhe më shpesh se disa mjete të tjera për zbardhje, ndërkaq rekomandohet që të përdoret dy herë në javë për të arritur rezultate maksimale.