Ja cilën femër do të zgjidhnin meshkujt si dhuratë Krishlindjesh!!

Padyshim që meshkujt me shumë se gjithcka tek një femër vlerësojnë paraqitjen e saj të jashtme….aq më tepër kur bëhet fjalë nëse do tia dhuronin një të tillë për Krishlindje… Kështu në një anketim të bërë në një media prestigjioze elektronike në Britaninë e Madhe, shumica e meshkujve do të zgjidhnin si dhuratë më të mirë për krishtlindje, një takim me Kelly Brook.

Gjitsej kanë qenë 2500 meshkuj të cilët I janë përgjigjur pyetjes me atë çka do të preferonin dhe 33 vjeçarja modele ishte zgjedhja e shumicës prej tyre. Në vend të dytë Cheryl Cole e Helen Flanagan për tu pasuar edhe me disa femra të tjera të bukura, kryesisht modele./alb-observer.com/

Ndonje kundershtim…cuna?? : p

e bukur qenka kjo ne foto, ndersa un si dhurate per krishtlindje dhe teeere jeten!!! Do zgjidhja vetem 1 qe kur Zoti e zgjodhi per mua, un nuk dita ta vleresoj :frowning:

lere per dhurat per vit te ri ate…
mos e humb kot kte dhuraten siper te krishlindjeve :tongue:

hahahahah :stuck_out_tongue: ee vallaj per krishtlindje, per vit ri per te gjitha eshte, po thuaj ti qe s’eshte… (iku iku :stuck_out_tongue: :frowning: :()