Ja çmimet qe paguan Google per Chrome ne çdo difekt

Google ka publikuar nje version te ri stabel per Chrome duke perfshire shume korigjime te ndryshme. Shume nga keto vijne nga programues te ndryshem mbare botes dhe qe paguhen sipas shkalles se problemit qe gjejne.

Ja disa çmime dhe difekti ne anglisht:

[ul]
[li][$10000] UXSS in frame handling. Credit to Sergey Glazunov.
[/li][li][$5000] Windows kernel memory corruption. Credit to Eetu Luodemaa and Joni Vähämäki, both from Documill.
[/li][li][$5000] UXSS in v8 bindings. Credit to Sergey Glazunov.
[/li][li][$2000] DOM tree corruption with plug-ins. Credit to Chamal de Silva.
[/li][li][$1000] Buffer overflow in SSE2 optimizations. Credit to Atte Kettunen of OUSPG.
[/li][li][$1000] Out-of-bounds write in Skia. Credit to Atte Kettunen of OUSPG.
[/li][li][$1000] Use-after-free in onclick handling. Credit to Atte Kettunen of OUSPG.
[/li][li][$1000] Use-after-free in SVG text references. Credit to miaubiz.
[/li][li][$1000]Crash in graphics context handling. Credit to Sławomir Błaże
[/li][li][Mac only] [$1000]Integer overflow in WebGL. Credit to miaubiz.
[/li][li][$500] Browser crash with extensions and modal dialogs. Credit to Nir Moshe.
[/li][li][$500] DOM topology corruption. Credit to pawlkt.
[/li][li][$500] Out-of-bounds read in Skia. Credit to Atte
[/li][/ul]

Nese keni pasion çmontimin (e programeve) futjuni punes dhe siguroni pushimet e arshme verore!

po pagujka goxha do, por fiton me shume se aq kuptohet!

Btw ky versioni i ri i Chrome qe ka dale me duket me i pershtatshem ne lundrim!