Ja pse Shqipëria është vendi që duhet vizituar patjetër në vitin 2014


Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014. Ky është rekomandimi i Nate Robert, një fotograf që realizon foto në mbarë botën dhe që i ka publikuar ato në medituar më të më dha në SHBA e Australi. Vet ai ka vizituar rivierën shqiptare duke sjell pamje mbresëlënëse kryesisht të bregdetit shqiptar.Shqipëria me të vërtetë është një vend i mrekullueshëm për tu vizituar.Fotografi ka bërë një punë për tu lavdëruar.

sa e frikshme ajo fotoja nga llogaraja haha :stuck_out_tongue:
Padyshim qe jemi nje vend qe ja vlen te vizitohet…:)…Zoti na ka bekuar me pasurit e pafundme kulturore dhe natyrore…
Po e di kush esht me e bukura…qe vendi jon me mir eksplorohet nga te huajt…se sa nga neve vet… Shpenzojm per te vizituar vende te tjera…pa njohur mir thesaret tona…

kam pershtypjen qe edhe ata qe vinin do largohen !!!