Ja se cfare mund te beni me pjeset e kompjuterit te vjeter

Mos i hidhni poshte komjuterat e vjeter.Ja se cfare mund te beni me pjeset e kompjuterit te vjeter :o

:smiley:Shume gjeniale Emaus, vertet artista!

Me te vertete interesante…

Me te vertet te bukura shummm

Idera gjeniale.Duhen provuar .

shi shi paska dhe keshtu…:)…epo duhet te jesh pak artist/e