Ja si qerohet Shega! (video)

Kam pershtypjen se ne tere kohen e kemi bere gabim! Shikoni videon me posht :slight_smile:

//youtu.be/Gf2mAhy1suA

Ice ku ti gjejm sheget dhe ate bicakun ne video? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

sheget n’shitore :stuck_out_tongue: e ate bicakun (se kuptova cka osht :D) s’kom ide ku me gjet :stuck_out_tongue:

ehhhh, kemi ate problemin ne kosovaret me ju shqiptaret :stuck_out_tongue: