Japin nudo lajmet e universitetit

Te thyenin atmosferen e thjeshte te universitetit historik britanik dhe te ironizonin koleget e tyre shume serioze.
Keto jane motivet qe Seb Dunnet dhe Jan Doe, dy studente te universitetit te Kambrixh, respektivisht 20 dhe 21 vjec, kane zene faqet e para te tabloideve angleze pasi kane drejtuar nudo nje edicion te lajmeve ne CU-TV, kanali televiziv online i universitetit te njohur.

Transmetimi ka pasur nje sukses dhe regjistrimi i hedhur ne Youtube, eshte bere nje nga videot me te klikuara ne Britani.

//youtu.be/NCkb8x2WE08

Te pakten publiku mashkull eshte i garantuar nqs shtojne dhe 2 velina te kercejne :smiley: hahaha