JETA DHE SEKSI

cfare mendoni se jeta eshte seks apo seksi eshte pjese e jetes?

seksi eshte pjese e jetes.
Per prostitutat eshte pjese e punes.

Po sdo mend qe eshte pjese e jetes 8)

jo se shume njerez thone se jeta pa seks nuk do te kishte kuptim
pra qe piksynimi esht eseksi pastaj vijne puna karriera apo ku e di un se cfare