Ju kam munguar ndonjerit nga antareve prezenca ime

M mua me kini munguar shum gjat ksaj kohe qe skam qen e inkuadruar ju uroj vitin e ri te gjitheve:)

Gezuar dhe ty! Uroj te kesh kaluar mire keto kohe! nga ishe fut, apo sekret :slight_smile: hehehe!

Urime edhe ty 2011 Donnaa, sigurisht qe na ke munguar sepse ke qene aktive ne shume tema

Po donnaa dhe shum esht ndi mungesa jote :slight_smile: uroj te jesh me e pranishem tani ne forum:D te pershendes shummmmmm…:ciao:

JU faleminderit te gjitheve menodj te jet sekret se ku jam futur hehehe

Perse ske qen ketu ti :stuck_out_tongue:

Gezuar Donaa dhe mirese u riktheve :slight_smile: