JusaHost.com - Webhosting vetëm € 4,99 (10% Zbritje për Lirenti)

Përshendetjë zhvillues, :slight_smile:

Çdo kompani/person mund të hostojë përmbajtjen e rrjetit të tyre të brendshëm, të jashtëm, faqen komerciale, faqen e korporatës etj, si edhe individë që duan të hostojnë faqet personale brenda qendrës së të dhënave të JUSAHOST, e cila është e sigurt, e besueshme, disponon server të rekuperueshëm, me rrezik të ulët ndaj avarive.

OFERTA JONË ËSHTË ME E MIRA NË TREG

PA FUND - GB HDD
PA FUND - GB Bandwidth
Domain Falas .com/.net/org
PA FUND - E-maila
1000 - MySQL Databaza
PA FUND - FTP Llogari
cPanel Paneli i Kontrollit
dhe shumë tjera…

€ 4,99/ Muaj
Ose 59.99 € Vjetore! - ( përfitoni 10% zbritje )

Shiko me shumë ose porositni direkt: www.jusahost.com/web-hosting/

Gjithëashtu ofrojmë Reseller, Radio Streaming, Vps, Email Hosting dhe Web Zhvillim e Branding me qmime të favorshme.

Për me shumë: www.jusahost.com/

Super vsp përfshin edhe cpanel?