Kaka dëmtohet, humb Brazilin dhe derbin me Interin

[b]Trauma distorting” në këmbën e majtë. Kjo është diagnoza e parë, e prodhuar natën e aksidentit, ku ka qenë viktimë Rikardo Kaka gjatë takimit të tij me Reggina. Duke mos u përfshirë në fraktura të rënda, por dhimbje e rëndë, e cila ndjehet nga Kaka, ekziston teza për një problem serioz. Kaka u kthye nga klinika mjekësore në shtëpi në mes të natës, i çlodhur mirë dhe nuk kishte nevojë për t’I shërbyer njeri. Në fund, në mëngjes, do të jetë rezonanca magnetike, për të treguar shkallën e dëmtimit: mjekët tashmë kanë vendosur, se nuk janë “të trashë” mbi llojin e frakturës, por mund të ketë një frakturë të vogël, jo aq serioze. Një problem, natyrisht, që kërkon rimëkëmbjen e lojtarit përmes hipizimit. Dunga tashmë është informuar, duke e konsideruar një humbje të madhe mungesën e Kakasë për miqësoren e së martës në Londër, që do të luhet midis Brazilit dhe Italisë.

Specifikimet e fundit që vijnë nga klubi kuqezi tregojnë se Kaka do të mungojë për të paktën 15 ditë, që do të thotë se nuk do të humbasë vetëm derbin me Interin dhe miqësoren me Italinë…[/b]

Burimi:Sporti Shqiptar