Kalendari Radiologjik Seksi!

Imagjinoni rrezikun qe kane marre keto modele duke ekspozuar mbi makinerit radiologjike. Dihet qe ato leshojne rrezatim te demshem per njeriun, por nuk perdorem veshje mbrojtese. Gjithesesi keto modele kan marre parasysh gjithçka dhe ja çfare na dhurojne!

Imazhe te tjera nga Kalendari Radiologjik!

Ja dhe disa imazhe te tjera!

Vetem kocka po shikoj :koke:

Haahaha! Ka dhe rroba e kepuc shife mire :slight_smile: haha pastaj gjithçka i eshte lene imagjinates

HHahha po po tani po filloi ti shikoj dhe floket :stuck_out_tongue: