Kamera e Instagram të dalë në treg në 2014

Socialmatic ka nenshkruar marreveshjen per prodhimin e kamerave Polaroid te versionit Socialmatic Camera te cilat u publikuna si prototip ne 2012. Perderisa detajet jane akoma te pa pubikuara, thuhet se kamera do te dale ne treg nga cereku i pare i 2014 dhe do te sponzorizohet nga C&A Marketing. Nese puna e Polaroid eshte me shume se sa nje koncept, atehere kamera do te mund te vije me nje ekran te ndjeshem ne prekje me 4,3 inç, bluetooth, WiFi dhe 16GB hapesire te brendshme. Nuk dihet akoma nese kamera do te shitet me Android…

Do te nxjerre gje dhe foto ne leter?! Duhet te kete dhe nje display, per fotot e femrave ne tualet :slight_smile:

mezi po pres qe ta shoh prej verteti nje kamer qe ishte thjesht “logo” :slight_smile: