Kenga qe je duke degjuar ne keto momente

Çfare jeni duke degjuar ne keto momente??? Ndaje mundesisht duke shkruajtur Kengerin - Titullin dhe me nje video me te gjithe anetaret e faqes.

Argetim te kendshem!

//youtu.be/vbqaaPr3ODA

//youtu.be/mnz3bOhQV14

//youtu.be/uKqbuaVxCmg

//youtu.be/x6vOh6gAdDk

Bruno Mars - It Will Rain

[video=youtube_share;W-w3WfgpcGg]https://youtu.be/W-w3WfgpcGg[/video]

//youtu.be/ZnbRNxfZnw0

shum gallat kjo keng :smiley:

//youtu.be/CD2dsN8pE_A

hahahaha… motraja… filluan lotet andeja ? :stuck_out_tongue:
sa me mungon matura…

op labe filluan si lumi lotet :slight_smile:
edhe sdi pse weq shum po me pershtatet kjo kenga -4-

//youtu.be/xGKN4v0KCvM

//youtu.be/BLNJl6jZnMM

//youtu.be/nzPM6s3AAGw

//youtu.be/A7x1FXyGX6Y

maje veten bal :stuck_out_tongue:

//youtu.be/-Ub2H3ycHMg

//youtu.be/_BgToconatU

e kam degjuar nja 10 her deri imen :smiley:

//youtu.be/1ei2FXjW9Fk

[video=youtube_share;mlZSn5VXOvA]https://youtu.be/mlZSn5VXOvA[/video]
:S

//youtu.be/DibMsF97B1s

//youtu.be/fhwkhStGO48