Kenge greke - Greek Songs

ketu mund te postoni muzike greke per te gjith ata qe e njohin dhe e pelqejne kete muzike

ju pershendesh te gjithve me kete kenge
//youtu.be/dJbKhQv2xQw

//youtu.be/xxfI2FbqXx8

Kjo me pelqen shume :slight_smile: Kostas Karafotis &Maro Lytra - Mila Mou

//youtu.be/W21WVx7ZQSc

shum e bukur reni. kenge vetem me fjal dashurie,

//youtu.be/HmIrz4UXuaE
giannis ploutarxos nje nga yjet e muzikes greke. kurr nuk ka pushuar se kenduari kenge qi kushtohen dashurise dhe vuajtjve per te.

//youtu.be/8HIsIBr923s

//youtu.be/lD2ZHANWr5E

//youtu.be/4Ev-XFYuQxQ

//youtu.be/RtFGupGvQNo

//youtu.be/yT6Ti6ZUgSQ

//youtu.be/8kWOtH8TRUE

//youtu.be/_1aQlwH7gJg

//youtu.be/ZnPGYw2-mzc

//youtu.be/2ZRgxV1VQq0

//youtu.be/FfBirKRGKeo

//youtu.be/u267Qf6fYPY

Melodin e mire e kan kenget Greke

bessy. kenge te bukura . flm

//youtu.be/r2ahopb6MLE

//youtu.be/rIPqQ9_6XTQ
Giannis Ploutarxos - Mhpos Soy Zhthsa Polla- mos te kerkova shum https://www.youtube.com/watch?v=rIPqQ9_6XTQ&feature=related

//youtu.be/bbrCGcmCKbs

//youtu.be/OPxwZ6ZXgA8

//youtu.be/KVllmTH8JKM

//youtu.be/cs1hdH7iAjE

//youtu.be/JXMvMQBf-Ek

SKA GJE :slight_smile:

mua sme pelqejn fare kenget greke :eh:

//youtu.be/JGzU1cygP2g

. kjo varet nga shijet muzikore te njeriut labja. por jan kenge qe kendohen me shpirte. dhe mendoj qe eshte dhe gjuha qe i favorizon ata qe dalin kenget sikur kendohen me shpiret. po te kuptoje do kishe tjeter mendim per kenget greke.

nuk ka te beje me gjuhen…as frengjishten se kuptoj un , por ka ca keng qe me pelqejn shum …ka te bej me preferencat muzikore te gjithsecilit :slight_smile:

//youtu.be/7XUy6ZFYyng

//youtu.be/u267Qf6fYPY

opaaaaaaaaa … ella …

//youtu.be/v8FwecY4cBY