Kenge te pa vdekshme !!

Ka nga ato kenge qe pavarsisht se kan vite e dekada qe dalin…vazhdojne e degjohen me shume kenaqesi nga ne … duke transmetuar po te njejtin emocjon . Le te jete kjo teme per ato kenge qe nuk vdesin kurre !!

//youtu.be/nA2k79EGHbc

   • Updated - - -

thjesht fantastike !!

//youtu.be/oa2IEXBnhWI

Jane shum te bukura ato kenget e vjetra ne fakt! :slight_smile: Kjo me pelqen shum dhe kam kohe qe po e kerkoj MP3 po spo mund ta gjej…:frowning: as ne iTunes nuk mund ta blej… :S

//youtu.be/6aNmg88KvXk

per mua esh qikjo -4-

//youtu.be/kGTm8UfWHAM

kurse ne shqip ka plotttt qe nja

//youtu.be/E1IhewFYuns

//youtu.be/vx2u5uUu3DE

po i degjoj te gjitha nje e nga nje … shum te bukura !!

   • Updated - - -

//youtu.be/ZpDQJnI4OhU

   • Updated - - -

e papar !!!

//youtu.be/4fndeDfaWCg

   • Updated - - -

sh e bukur

//youtu.be/H9nPf7w7pDI

   • Updated - - -

//youtu.be/sQgd6MccwZc

   • Updated - - -

//youtu.be/G333Is7VPOg

   • Updated - - -

//youtu.be/GfY67_qkgOs

edhe kjo me pelqen shum :slight_smile:

//youtu.be/vn1z5mlzF-U

//youtu.be/ehToBz7zhqE

//youtu.be/99f_P5YKnX8

//youtu.be/_mkGch085m4

labe paske shije te mira ti per keto kenget e pa vdekeshme… fantastike cristina aguilera

kenge te bukra te vjetra ka plot ja njera nga keto

[video=youtube_share;6GdeU0ww4zY]https://youtu.be/6GdeU0ww4zY[/video]

   • Updated - - -

mere kengen ice e ke mp3

shum Faleminderit Aurel :slight_smile: :slight_smile:

haha flm :slight_smile:

   • Updated - - -

ahhhh sa e bukur eshtt :smiley:

   • Updated - - -

dhe ajo kenga dreams qe ka cuar olsi… sh e bukur… sa koh pa e degjuar

//youtu.be/oZxnbBWtGR4

edhe kjo :stuck_out_tongue:

//youtu.be/hKSyx_2lVkA

   • Updated - - -

//youtu.be/5KcRl1p2waM

:slight_smile:

ja dhe disa te tjera

[video=youtube_share;KjUwC586O54]https://youtu.be/KjUwC586O54[/video]

[video=youtube_share;V-VYrbuTmEE]https://youtu.be/V-VYrbuTmEE[/video]

[video=youtube_share;NtILxBszyf8]https://youtu.be/NtILxBszyf8[/video]

[video=youtube_share;4H6WkBuoEbw]https://youtu.be/4H6WkBuoEbw[/video]

//youtu.be/cOrc37wNUqU

//youtu.be/wma9LM3Jxtc

//youtu.be/5P0_v__IOrE

//youtu.be/d73tiBBzvFM

ja dhe disa

[video=youtube_share;pvZ4P9Ayfgg]https://youtu.be/pvZ4P9Ayfgg[/video]

[video=youtube_share;1g9w_MTFBZo]https://youtu.be/1g9w_MTFBZo[/video]

[video=youtube_share;0Wv97Jsqkxk]https://youtu.be/0Wv97Jsqkxk[/video]

[video=youtube_share;pG9Ymd6abiA]https://youtu.be/pG9Ymd6abiA[/video]

//youtu.be/i3MKMk8DM3o

edhe kjo :stuck_out_tongue:

//youtu.be/zer5zTB70z0

ja dhe disa

[video=youtube_share;gOK6dWwQioM]https://youtu.be/gOK6dWwQioM[/video]

[video=youtube_share;KbAzdUpPERM]https://youtu.be/KbAzdUpPERM[/video]

[video=youtube_share;WCevP9DJtIY]https://youtu.be/WCevP9DJtIY[/video]

[video=youtube_share;eiuHdUkuRi0]https://youtu.be/eiuHdUkuRi0[/video]

Njeher te pergezoj per temen qe ke hapur Labe! :slight_smile:
flm per postimet tuaja kam gjetur disa keng te vjetra qe sme kujtoheshin… (thjesht i kam shum po shum fixim)

//youtu.be/anJ8Knxoazc

edhe kenget shqip jane shum te bukura :slight_smile: :slight_smile:

//youtu.be/t0XwRS4WtQs