Keni kryer kurse per gjuhe te huaj

Me kujtohet qe para disa vitesh, çdokush qe dinte dy fjale ne gjuhe te huaj hapte kurse per te mesuar te tjeret! Per nje periudh u kthye ne nje biznes qe po ecte!

Nese flisni sadopak nje gjuhe te huaj, si e keni mesuar, me kurse apo autodidakt?!

un e kam bere 1 Kurs te Gjermanishtes, por nuk qendrova shum aty per probleme personale !

Tani jam regjistruar perseri dhe eshte dicka qe duhet ! Gjuhen e kam mesuar duke biseduar, por kursi duhet sepse jane fjalet ne kohe, vetat etj… GRAMATIKA dmth eshte e nevojshme dhe ne kurs e meson :slight_smile:

Nuk mund ta quaj thjesht kurse sepse i studiova per vite me radhe!..

Gjuhen Angleze dhe Italiane!

Gjuha italiane me pelqen shume,pavarsisht se gramatika ne fillim me dukej shume e veshtire,por e mesova dhe sot jam ok

madje jap pikerisht gramatiken qe e kisha inat hahahahaha,ne nje shkolle,2 here ne jave!

por nuk besoj se sot ka ndonje njeri qe te mos dije te pakten nje gjuhe te huaj,gjithkund mund te mesosh,