Kerkes per Logo

me duhet nje logo te firmes JUG-EVROPA mundesisht te paraqitni edhe globin ne te
dhe ju falemderit respekte per ju

Pershendetje NUk e di nese i ke lexuar rregullat , sepse duhet te kesh nje numer te caktuar postimesh dhe te prezantohesh

por eshte hera e fundit qe japim
nese i ben te gjitha ato mesiper ne do tju bejem nje me te bukur !

duhet te jesh me aktiv ne forum

Bukur e ke bere Majdi! Bravo!

ju falemderit shume

iperhershmi, kesaj radhe beme nje perjashtim! Mundohuni te jeni me aktiv ne forum dhe temat e tij!

Flm!