Kerkes per progam

kam nje kerkes nese dikush ka ose din ndonje program qe i shkarko muzikat nga youtube dhe nje kohesiht e konverto ne mp3 mp4 ose etj

Free YouTube Downloader Software është 100% FALAS dhe punon në çdo kompjuter Windows.
Ju mund ta ruani videon si AVI, MPEG, FLV, MP3, MP4. PSP, MOV, FLV, dhe formatet tjera.Ka dhe mbeshtetje të plotë High Definition video.