Kerkes per wallpapers

Pershendetje a kishit muj me ma ba nje Wallpaper per web faqen time Wallpaper duhet te jet me dimenzion 1024x768 me Ngjyr Të Kuqe në Anën e majt dhe të djatht e vendosni ka një shqiponj me ngjyr të zez por edhe diqka wallaper duhet te jet gif nese mundeni me rregullu, shqiponjat te cilat i vendosni ne anen e majt dhe te djatht duhet të lëvizin dhe në mes e shkruani https://Www.Vetima.Tk e Rregulloni Si vetetim per me shum shikoni ne web faqen https://www.vetima.com ju pershendes nese ka mundesi wallpapersin me ma rregullu per nja 2 dit se po me vyn per web faqe dhe me duhet me lshu web faqen e pershendes stafin e lirenti.com qao

ja ku e ke shoku
e animuar:

wallapaper:

Flm Haver Per Walllpers qe mi ke punu shum po me pelqejn bravo haver suksese edhe ne te ardhmen veq vazhdo kshtu

je i mirepritur

(duhet te modifikosh firmen)
lexo rregullat e forumit ju lutem para se te veproni
flm