kerkes

pershendetje antar te forumit lirenti.com deshta vetem me kerku diqka ,kur e pash en rregullore qe kerkohej qe ngjdo postim (lajm)duhej tvendosej edhe linku se nga osht marrr aj mirpoo une mendoj se me vendosjen e ati linku na thjesht po i bojm reklam qati linku kshtu qe jepni edhe ju antar tjer nga ni koment per ktaa sepse mendimi jem osht mos me qit linkun aty :smiley:

Pershendetje Coca-Cola.

Vendosja e burimit poshte cdo materiali mendoj se duhet te vihet, sepse keshtu eshte rregulli. Duhen respektuar te drejtat e autorit dhe burimit.