Kerkesa

kerkesa ime eshte qe ne te ardhmen te ket ma shum qibrita hehehheheh

dua te me ndihmoni per fiziken tema eshte struktura e lendes se trupit te ngurte kristalore,ose per struktura e lendes se trupit te ngurte amorf ju lutem sa me shpejt faleminderit

ose per struktura e lendes se trupit te ngurte amorf ju lutem sa me shpejt faleminderit

briken, pse nuk merr nje liber fizike dhe ulu e lexoje, çfare pret nga forumi, te jape ai provimin per ty?