Kerkese per LOGO!

Tung
Po bej kerkese per nje llogo me 620px X 169px
Te shkoje me faqen https://www.albmp3.org

Ne te te shenohet ALBMP3.org
pak me poshte Feel the albanian rhythm
Ndersa nga fundi Download Albanian Music

THNX

a mundeni edhe mu me ma ba nje besi-mp3
per ket web e kam https://besimp3.be.funpic.de/

ja e para

ja dhe tjetra

Doja un nje por te vogel per me e von neper website si pershembull si sponsor emrin e ka atdheu mundeni te ma beni nje . THANX

Ju duhen dhe disa postime te tjera… JO SPAM lexo guiden

ReniX o lal po hera par qe po te them per nje logo seshte e 100 here :wink:

.:stuck_out_tongue:

Jo dopio postime… mund te modifikosh ate me te mesiperm.

pastaj duro…

munesh me e bo ? :smiley: