Kerkohen Talente te Reja

Përshëndetje!

Nuk jemi Albanian’s Got Talent, por diçka e ngjashme që ka te bëjë më forumin/portalin! :slight_smile:

Kanë kaluar disa vite që kur kemi nisur këtë projekt b[/b] dhe po mendojme te zgjerojme akoma më shume aktivitetin dhe integrimin e anëtarëve! Jemi duke zgjeruar hapësirën e lajmeve, do të futen rregullisht lojra dhe quize, do të postohen programet më të mira për kompjuter , do të shkruhen guida udhezimi si të përdorni kompjuterin me efikasitet dhe programe të ndryshme, do të futem qindra lojra arcade me rregjistrim pikesh. Etj etj etj…

Për këtë arsye jemi duke kërkuar “talente të reja”, pjesëtar të rinjë për tju bashkuar skuadrës tonë!

Nesë mendoni se keni sadopak kohë dhe pasion që ti kushtoni këtij projekti, plotëso dhe dërgo formularin që kemi bashkangjur tek ky postim.

Ju faleminderit paraprakisht!
Stafi i Lirenti.com

po sygjerimet i pranoni
psh al cappone

Une e dregova tek posta @lirenti.com
Shpresoj te me pelqeni :))

Shume faleminderit Lirenti.com