Kërkohet një autor për seksionin e portalit!

Përshëndetje!

Jemi munduar ta mbajmë faqen gjithmonë të azhurnuar me informacione të reja, por fatkeqësisht koha nuk del për të gjitha! Në emër të stafit po bëj këtë apel për një autorë i cili duhet të menaxhoj portalin, pra faqen e parë të sitit!

Kërkesat janë minimale: Gjuha shqipe dhe të ketë një orë të lirë në javë për tija dedikuar 2-3 artikujve për portalin (ne do japim disa faqe si referime për artikujt).

Nëse jeni të interesuar apo keni pyetje të tjera shtesë, shkruani tek tema në vijim!

Faleminderit, ju mirëpresim!

un jam e lir gjith kohen nese e ndieni edhe ju te pershtatshem deshiroj qe un te jem autor për seksionin e portalit! ju faliminderit per lajmrimin ,pres pergjigjje nga ju …

Mirëmbrëma!Kisha pasur dëshirë ta di,se çfarë pune duhet të bëj në portal,ju lutem sa më saktësisht sepse mendoj se unë mund ta bëj këtë punë,vetëm se nuk di qka duhet të punohet dhe si?(nuk kam punuar asnjëherë në një website)falemnderit për mirëkuptim!