Këto iPajisje do të mund të kalojnë në iOS 10

Gjate mbremjes se sotme, Apple ka mbajtur konferencen e saj vjetore, Worldwide Developer Conference (WWDC), duke prezantuar keshtu Sistemin e ri Operativ Mobil, iOS 10 sidhe ate per kompjuteret e vet Mac, te riemeruar ne MacOS.

Versioni i ri i iOS 10 do te vije kete vjeshte dhe ai do te mund te instalohet ne keto pajisje

iPhone

[ul]
[li]iPhone 5
[/li][li]iPhone 5c
[/li][li]iPhone 5s
[/li][li]iPhone 6
[/li][li]iPhone 6 Plus
[/li][li]iPhone 6s
[/li][li]iPhone 6s Plus
[/li][li]iPhone SE
[/li][/ul]

iPad

[ul]
[li]iPad 4th-gen
[/li][li]iPad Air
[/li][li]iPad Air 2
[/li][li]iPad Pro (both sizes)
[/li][li]iPad mini 2
[/li][li]iPad mini 3
[/li][li]iPad mini 4
[/li][/ul]

iPod

[ul]
[li]iPod touch 6th-gen
[/li][/ul]

Versioni Beta per Developers eshte i gatshem qe tani per shkarkim.