Ketu mund te flisni vetem me figura, simbole apo emocione...

…:ciao:…

:cekan::shock:…

:cool: & :bebe: = :bambam:

:lol::twisted::twisted:

:slight_smile:

:ok:

Dhe ndonje flase se nuk e pranon forumi :smiley:

nje :puthje:

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:frowning:

:jajaja:…

:boy_hug::phone::money::email::li1::ok::slight_smile:

:duartrokas::cader::perqafim::lightning:

:zip::zip::zip::zip::zip: :offtopic:

:slight_smile: + :slight_smile: = :shok:

:shpat::shock:…

:nugush:

:hahaha: :hahaha: :bebe: :thumbs_down:

:shade:

:bambam::noo:…

:bebe:—> :qaj: :qaj:
:nugush:

:stuck_out_tongue:

:noo::djall:…

:bebe:—>:skizzato:

:hahaha: