Kim Dotcom - Mr President

CEO i Megaupload ka bere nje video te re te cilen e ka publikuar ne internet dhe qe shihet si nje luftetare i lirise ne internet. Dotcom ka cituar me heret ne Twitter se dicka e madhe, me e mire se Megaupload dhe dicka qe do na befasoje te gjitheve po vjen… video me poshte.

//youtu.be/MokNvbiRqCM

Ky po i ben zbor rregullave :expressionless:
Duhet dikush qe te ngrej zerin! dikush me *** dhe me pare, dhe me sa duket ketij nuk i mungojn as njera as tjetra.

Ishalla i ecen ketyre te perfitojm edhe ne te tjeret