Kjo është "Makina e ëndrrave", Aston Martin Vulcan (foto/video)

Aston Martin ka zbuluar “makinen e endrrave” te quajtur Vulcan, e cila me te vertete e meriton nje emer te tille! Vulcan do te prodhohet vetem ne 24 njesi dhe secila prej tyre do te kete motorin 7.0-liter V12 engine me 800 kuaj fuqi dhe nje çmim prej £1.5 milion ($2.33 plus taxat lokale), ka thene keshtu ne nje komunikate per shtyp, CEO i Aston Martin, Dr Andy Palmer, duke e pershkruar makinen ne fjale si nje “makine sportive, per adhuruesit e vertete te makinave sportive” dhe duke premtuar se Vulcan do te vendose nje standard krejtesisht te ri ne klasen e makinave super luxoze.

//youtu.be/ktD_ueZtReg

ketu keni dhe disa foto te tjera dhe nje video nga afer se si duket makina.

//youtu.be/rK2Jd61P2wc