Kjo është vetura më e mirë e më e lirë e vitit 2017! (Foto)

Të blihet një veturë e re, që shkon tek dhjetëmijë euro, është pothuajse e pamundshme.

Por, Nissan ka menduar dhe e ka krijuar një model që është luksoz dhe i fuqishëm, ndërsa ka çmim mjaftë të ulët.

Versa është modeli që lansohet vitin e ardhshëm, i cili do të kushtojë 10.800 euro.

Në këtë mënyrë, të gjithë kanë mundësi të drejtojnë një automobil komod, por që një pjesë të madhe nuk është i kushtueshëm.

Nëse deri në momentin e fundit nuk ndryshon diçka, Versa pritet të jetë vetura më e lirë e vitit të ardhshëm

Kjo është vetura më e mirë e më e lirë e vitit 2017!