Kledi Kadiu i dashuruar pas Giorgia Surina

Balerini i Maria De Filippi ka pranuar publikisht qe eshte dashuruar me nje person te famshem si ai, me eksperience e ndihet krendar. Ne krahun e tij dyshimet jane per prezantuesen e MTV. Ne pritje te deklartes zyrtare, te dy jane duke shijuar kete love-story te re.

Ja dhe foto te Giorgia Surina:

Per lirenti.com ReniX